Uvjeti korištenja

Ovdje su navedeni uvjeti korištenja sadržaja s portala https://fimaplus.com u vlasništvu tvrtke FIMA PLUS d.o.o. Korištenjem bilo kojeg dijela portala https://fimaplus.com i svih njegovih dijelova i povezanih web stranica automatski prihvaćate sva pravila koja sadrže ovi Uvjeti korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane FIMA PLUS d.o.o. u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Autorska prava

Sadržaj ove web stranice pripada FIMI Plus d.o.o.. Jedino FIMA Plus d.o.o. posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Zaštitni znakovi, tekstovi, grafike, fotografije, te ukupni izvorni kod stranice vlasništvo su FIMA Plus d.o.o.. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama ne smije se upotrebljavati bez odobrenja FIME Plus d.o.o..

Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje Uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na ovim internet stranicama su informativnog karaktera, a FIMA Plus d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na neki link, sa stranica FIMA Plus d.o.o. to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Informacije

Sve informacije dostupne na ovim internet stranicama su isključivo informativnog karaktera i ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Informacije koje FIMA Plus d.o.o. objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja. Informacije na predmetnim internet stranicama se ne smiju shvatiti kao poziv na kupnju ili prodaju, te biti temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za rezultat Vaših odluka.

FIMA Plus d.o.o. ne može garantirati dostupnost servisa i informacija u svakom trenutnuku. FIMA Plus d.o.o. se također ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama. FIMA Plus d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim fimaplus.com stranicama.

FIMA Plus d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim web stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup web stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje odredbi ovih Uvjeta korištenja te za rješavanje eventualnih sporova koji bi mogli proisteći iz njih mjerodavnoje hrvatsko pravo i nadležnost hrvatskog suda.

Pravo izmjene

FIMA Plus d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na https://fimaplus.com u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti. Uključujući i izmjenu ovih Uvjeta korištenja, a sve promjene stupaju na snagu čim se postave online.

Vaša je odgovornost uputiti se na Uvjete korištenja kad god pristupate servisu https://fimaplus.com. Svaki put kad pristupate https://fimaplus.com, pristajete na navedene Uvjete korištenja koji će se povremeno mijenjati ili dopunjavati, u namjeri pružanja što bolje usluge našim korisnicima.

Zadnja izmjena: 15.01.2020.