Smještaj na Booking.com platformi možete platiti kriptovalutama

                                                                                                                                                                                               Foto: Unsplash

Različite putničke i turističke kompanije diljem svijeta počele su nuditi kriptovalute kao opciju plaćanja.

Bliže se blagdani, a s njima i zimovanja i putovanja. No ni rezervacija smještaja ne zaostaje u modernizaciji. Neke su se kompanije odlučile na promjene.

Travala, platforma na kojoj možete rezervirati putovanje i smještaj, a koja svojim korisnicima omogućuje plaćanje boravka u hotelima s kriptovalutama, sada će svojim kupcima omogućiti i rezervaciju bilo kojeg hotela koji se može rezervirati putem Booking.com platforme.

Travala je u priopćenju za javnost 25. studenog objavila kako je već integrirala smještaje Bookinga u svoju platformu, a ova će opcija navodno omogućiti korisnicima da rezerviraju smještaj na 90.000 različitih odredišta koristeći kriptovalute.

Korisnici Travale smještaj mogu platiti svojim vlasničkim AVA tokenom i s 20 kriptovaluta uključujući bitcoin (BTC), ether (ETH), dash (DASH), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC), EOS, stellar (XLM), cardano ( ADA), binance chain (BNB), monero (XMR), tron (TRX), XRP i dai (DAI). Direktor poduzeća Matt Luczynski komentirao je:

– Ovo partnerstvo omogućuje našim korisnicima pristup listi smještaja na Booking.com platformi, kao i listi drugih vodećih platformi za rezervaciju smještaja i putovanja, što je ogroman korak prema masovnom usvajanju kriptovaluta.

Također, 25. studenog, Travala je objavila da je njezin vlasnički token listan na decentraliziranoj burzi Binance DEX i da se nalazi uz bok Binance Coinu, te da se njime također može i trgovati.

Kripto se širi i u turizam

Različite putničke i turističke kompanije diljem svijeta počele su nuditi kriptovalute kao opciju plaćanja. Ranije ovog mjeseca, Alternative Airlines, turistička tvrtka sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, udružila se s poduzećem Utrust koje nudi kripto usluge kako bi olakšala plaćanja kriptovalutama.

Ljetos su suosnivači skandinavskog avioprijevoznika Norwegian Air najavili planove za pokretanje vlastite mjenjačnice kriptovaluta, što bi toj zrakoplovnoj kompaniji olakšalo prihvaćanje plaćanja kriptovalutama.

Posjetite Mjenjačnicu kriptovaluta

  • brza i izravna konverzija kriptovaluta za fiat valute i obrnuto
  • jednostavna i kvalitetna usluga prema standardima FIMA brenda
  • povjerenje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima