Progledajte koja to internet-trgovina ozbiljno razmišlja o plaćanju kriptovalutama

 

                                                                                                                                                                                                      Foto: FIMA Plus

Prema jučerašnjim izjavama, eBay istražuje mogućnosti plaćanja kriptovalutama i NFT aukcije. Naime, direktor Jamie Iannone rekao je da će eBay “istraživati mogućnosti” uvođenja nonfungible tokena (NFT – nedjeljivih tokena).

Jedna od najvećih online trgovina eBay istražit će mogućnosti plaćanja kriptovalutama i način na koji bi mogli uvesti NFT tokene na platformu.

U intervjuu za CNBC izvršni direktor eBaya Jamie Iannone rekao je da će tvrtka i dalje istraživati opcije plaćanja kriptovalutama. Uz to, rekao je da će eBay istraživati mogućnosti kojima bi mogao omogućiti nonfungible tokene (NFT tokene) na platformi i to “na jednostavan način”, te je usporedio digitalnu ponudu s kolekcionarstvom.

 

  • Jedna od sjajnih stvari na eBayu je da se na njemu pojavljuju najnoviji trendovi, rekao je Iannone. I dodao da je to trenutno NFT, a upravo iz tog razloga žele ga bolje istražiti.

 

Izvršni direktor rekao je da se dijelovima NFT-a “već trguje” na platformi, ali eBay još nije pojednostavnio postupak za kupce i prodavače.

Iz eBaya su ranije nagovijestili da su otvoreni opciji prihvačanja plaćanja kriptovalutama. Naime, prije tri godine, potpredsjednik tvrtke rekao je da eBay “ozbiljno razmišlja” o integraciji BTC-a na svoju platformu kao način plaćanja.

Platforma je također sklopila partnerstvo s PayPalom kako bi olakšala plaćanja i prije nego što je PayPal najavio da će omogućiti trgovanje kriptovalutama prošle godine, a sada eBay polako prelazi s upotrebe PayPala na e-trgovinu Adyen. Od prvog tromjesečja 2021. eBay ima otprilike 187 milijuna aktivnih kupaca.

Posjetite Mjenjačnicu kriptovaluta

  • brza i izravna konverzija kriptovaluta za fiat valute i obrnuto
  • jednostavna i kvalitetna usluga prema standardima FIMA brenda
  • povjerenje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima