Kriptovalute – dio procesa transformacije financijske industrije

                                                                                                                                                                                                      Foto: FIMA Plus

Digitalna transformacija danas više nije pitanje izbora – ona je neizbježna, neophodna i nezaobilazna. Omogućava napredak u svim segmentima poslovanja, a kripto-tržište, sa svojim kriptovalutama, dio je procesa transformacije financijske industrije i sustava plaćanja.

Na našem 4. besplatnom webinaru koji se održava u četvrtak, 1. 10. 2020., u 14 sati (Zoom) o tom procesu govorit će eminentni stručnjaci: Milan HorvatKsenija Cipek, Igor Kregar, Željko Ivanković i Nikola Fajfarić. Oni će u 60 minuta prikazati proces digitalne transformacije financijske industrije, objasniti kakvu ulogu imaju kripto-tržište i kriptovalute u tom procesu te će istaknuti najznačajnije prednosti digitalizirane financijske industrije. 

Nakon kripto-mjenjačnica, prošle smo godine u Hrvatskoj dobili kripto-platni sustav, a ove godine osnovan je i prvi kripto-fond. No među članicama EU Hrvatska zauzima 18. mjesto u kategoriji digitalne transformacije, odnosno integracije digitalne tehnologije u okviru poduzeća, a u kategoriji digitalizacije javnih usluga, Hrvatska zauzima čak 22. mjesto među 28 članica država EU, s prosjekom slabijim od prosjeka EU. 

 Veselimo se susretu!

*Organizatori webinara su FIMA, Business Sailing i Woom, a prijaviti se možete putem linka: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_uoSJlv_1QDuYiwAUlAoZQg

 

Posjetite Mjenjačnicu kriptovaluta

  • brza i izravna konverzija kriptovaluta za fiat valute i obrnuto
  • jednostavna i kvalitetna usluga prema standardima FIMA brenda
  • povjerenje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima