Izazovi investiranja na tržištu kapitala

                                                                                                                                                                                                      Foto: FIMA Plus

Gdje se zarađuje, a gdje gubi na burzama kapitala i zašto?

Hoće li tehnološke dionice i dalje tako dominirati ili će se neke stare zvijezde vratiti na investicijsko nebo? Samo su neka od pitanja koja si postavljamo u posljednje vrijeme. Odgovore na njih, ali  i na mnoga druga pitanja možete saznati na BESPLATNOM webinaru koji organizira FIMA u suradnji s BSEA i Woomom.

Razdoblje pandemije donijelo je neizvjesnost i postalo izazov svakom poslovanju, a njezin utjecaj na svjetsko gospodarstvo je velik i sveprisutan. Modeli poslovanja prije pandemije su u drugom planu, aktivnosti su na izazovima koje je donijela kriza, a najveći naglasak je na fleksibilnosti i brzom prilagođavanju novim uvjetima poslovanja.

Kako na COVID-19 krizu reagira malo, lokalno, hrvatsko tržište kapitala, a kako velika globalna tržišta? Kakvi su globalni trendovi i s kojim će se izazovima investiranja sudionici tržišta kapitala morati nositi u slijedećem desetljeću? Koji su glavni modeli i načini investiranja te kako procijeniti što je u ovim uvjetima kvalitetno ulaganje, na kojem tržištu i u koje vrste imovina – pitanja su na koja će odgovoriti panelisti 5. FIMA webinara:

  • Melita Marčeta (ZSE)
  • Mario Gatara (Analogika)
  • Snježana Mihinjač Horvat (FIMA Vrijednosnice)
  • Ivan Stojanović (CM-Equity AG)

U kratkoj najavi pogledajte što ukratko kažu na tu temu.

 

Odvojite sat vremena i u četvrtak, 5. studenog 2020., u 14:00 sati na Zoom platformi budite aktivni sudionik besplatnog webinara „Izazovi investiranja na tržištu kapitala“.

Organizator webinara je FIMA, a suorganizator Business Sailing i Woom. Rezervirajte svoje mjesto i BESPLATNO se prijavite na ovome linku: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_S-xM3kqXSqG5QswrI32Llg.

Posjetite Mjenjačnicu kriptovaluta

  • brza i izravna konverzija kriptovaluta za fiat valute i obrnuto
  • jednostavna i kvalitetna usluga prema standardima FIMA brenda
  • povjerenje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima