Deloitte lansirao „blockchain u kutiji“?

                                                                                                                                                                        Photo: finchannel.com
Deloitte, jedna od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge, lansirao je ‘Blockchain in the Box’ kako bi poduzećima pomogao predstaviti blockchain tehnologiju.

Naime, pripadnik „Velike četvorke“ službeno je lansirao plug-and-play proizvod čiji je cilj pomoći tvrtkama da klijentima predstave svoja blockchain rješenja.

Tvrtka je dizajnirala novi „Blockchain in Box“ (BIAB) kao mobilnu jedinicu s četiri ugrađena noda i nekoliko monitora koji se mogu povezati s vanjskim uslugama, poput clouda.

Tvrtke koje žele demonstrirati svoja blockchain rješenja mogu jednostavno priključiti SD memorijske kartice i prenijeti svoje proizvode u sustav.

Direktorica Deloitte Consultinga i voditeljica američkog blockchaina Linda Pawczuk oglasila se u medijima u ponedjeljak rekavši:

„Deloitte je ovo rješenje izgradio na temelju interesa klijenta za razumijevanjem blockchain tehnologije i njegove mogućnosti. Naime, (…) blockchain je tehnološka komponenta koja omogućuje veće poslovne aplikacije i pristupe. Naša mobilna demonstracija je praktična i taktička (…) ”

Posjetite Mjenjačnicu kriptovaluta

  • brza i izravna konverzija kriptovaluta za fiat valute i obrnuto
  • jednostavna i kvalitetna usluga prema standardima FIMA brenda
  • povjerenje temeljeno na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima