Exodus: Secure Crypto Wallet

1. Preuzmite Exodus: Secure Crypto Wallet s Google Play Storea ili iOS Appstorea na svoj mobilni uređaj. Nakon što otvorite aplikaciju, ponudit će Vam se opcije da, ukoliko već imate otvoreni novčanik, kliknete ”Restore” ili ako želite kreirati novi, kliknete na ”Get Started”.

2. Kada Vam se otvori glavno sučelje walleta, kliknite na ikonicu dolje u desnom kutu i kliknite ”Security”.

3. Kliknite na ”Recovery Phrase”. Držite na dnu ”Press and Hold to Reveal” da bi se pokazale riječi koje zatim zapišite na sigurno kako biste se osigurali od gubitka sredstava te kliknite na strelicu za natrag. Kliknite na ”Secure With a Passcode” da bismo odredili Vaš šesteroznamenkasti kod za otključavanje novčanika. Također možete postaviti otključavanje novčanika uz pomoć skenera otisaka prstiju tako da kliknete ”Secure With Fingerprint Scanner”.

4. U našem primjeru transakcije koristit ćemo kriptovalutu ether (ETH). Ukoliko želite primiti ETH, kliknite na ETH i zatim kliknite ikonicu 

5. Kako biste primili ETH, kopirajte pošiljatelju svoju ETH adresu klikom na adresu ili tako da pošiljatelj skenira Vaš QR kod.

6. Transakcije za svaku kriptovalutu možete pratiti pod ”Activity”, kao što je vidljivo na slici za ETH. Za slanje ETH-a kliknite ikonicu 

7. U prvo polje upišite iznos ETH-a koji želite poslati ili kliknite na ” ALL” ako želite poslati cijeli iznos. U drugo polje upišite adresu primatelja tako da kliknete i zalijepite adresu. Također, možete i klikom na ikonicu desno od polja skenirati primateljev QR kod. Kliknite ”Next”. U sljedećem prozoru možete provjeriti podatke koje ste upisali. Kako biste pokrenuli slanje kriptovaluta, povucite strelicu u desno.

8. Transakcija će zatim biti vidljiva pod ”Activity”