Blockchain wallet

1. Otvorite stranicu na sljedećoj poveznici i kliknite na prozor „GET A FREE WALLET“ koji se nalazi u gornjem desnom kutu.

2. Popunite prazna polja (vaš e-mail i lozniku), pritisnite da se slažete s uvjetima korištenja, kliknite continue i završite registraciju potvrdom e-maila.

3. Kako biste primili jednu od ponuđenih kriptovaluta (BTC/ETH/BCH), kliknite na „REQUEST“ u gornjem lijevom kutu stranice.

4. Odaberite kriptovalutu koju želite primiti.

5. Nakon toga, generirat će se vaša javna adresa koju možete korisititi za prihvaćanje, u ovom slučaju ethera (ETH).

6. Ako želite poslati prethodno primljeni ether (ETH), kliknite na prozor „SEND“. Odaberite ether kao valutu koju želite slati. Upišite depozit adresu na koju želite poslati ether te iznos koji želite poslati.

7. Kako bismo povećali sigurnost vašeg novčanika, na lijevoj se margini Blockchain računa nalazi opcija „SECURITY CENTER“.

8. Klikom na „SECURITY CENTER“ pojavit će se više različitih opcija kako zaštititi Blockchain.info račun, a samim time i novčanik. Naša preporuka je korištenje više opcija, no svakako napravite Backup Recovery Phrase, odnosno ispišite 12 slučajno generiranih riječi na dva papira te ih spremite na odvojena mjesta.