Cjenik usluga

FIMA PLUS d.o.o. – CJENIK USLUGA

Konverzija kriptovaluta u fiat valute i obrnuto

Tečaj po kojem nudimo kupoprodaju kriptovaluta temeljimo na podacima o indeksnoj cijeni uzete s najpoznatijih burza kriptovaluta udaljenoj za 1.8%. Za transakcije iznad 100.000,00 HRK tečaj je udaljen za najviše 1.5% od indeksne cijene s najpoznatijih svjetskih burza kriptovaluta. Tečaj za kupovinu ili prodaju kriptovaluta prikazan je prilikom kupovine ili prodaje.

Nakon što završite svoju kupovinu ili prodaju, čekamo uplatu Vaših sredstava, a čim ih zaprimimo, šaljemo bankovnu uplatu ili kriptovalute na Vašu adresu.

Ukoliko Vas zanima kupnja ili prodaja kriptovaluta kojih nema u ponudi na našoj Mjenjačnici, molimo Vas da nas kontaktirate izravno putem live chata na web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Limiti:

HRK

Minimalni iznos za online kupnju – 50 HRK
Maksimalni iznos za online kupnju –  20.000 HRK, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Minimalni iznos za online prodaju – 200 HRK
Maksimalni iznos za online prodaju – 10.000 HRK, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na  web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

EUR

Minimalni iznos za online kupnju – 400 EUR
Maksimalni iznos za online kupnju – 2.600 EUR, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na  web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Minimalni iznos za online prodaju – 400 EUR
Maksimalni iznos za online prodaju – 1.300 EUR, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na  web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Ostale informacije možete provjeriti u Često postavljenim pitanjima.

Čuvanje kriptovaluta

Naknada čuvanja iznosi 1.2% godišnje, a obračunava se od ukupne vrijednosti primljene kriptovalute.

Nudimo uslugu čuvanja kriptovaluta putem hardware novčanika Ledger Nano S koji se smatra jednim od najsigurnijih digitalnih novčanika za spremanje kriptovaluta. Klijent potpisuje UGOVOR O ČUVANJU KRIPTOVALUTA na godinu dana s kojim dobiva svoju javnu adresu novčanika kojom može pratiti stanje svog računa u bilo kojem trenutku. U slučaju raskida ugovora prije isteka godine dana, zaračunava se dodatna naknada od 0.5%.

 

Klijent može kupiti i poslati kriptovalute na svoj novčanik, no nema mogućnost slanja kriptovaluta iz novčanika. FIMA Plus zadržava podatke o računu i sprema ih na sigurno te preuzima svu odgovornost i rizike. Najmanja vrijednost kriptovalute koju klijent može uplatiti prvi put na čuvanje je u protuvrijednosti od pet tisuća kuna na dan primitka, računajući tečaj kriptovalute putem FIMA Plus mjenjačnice.

Kripto bon:

Cijena kriptovaluta na FIMA Plus mjenjačnici razlikuje se oko 1.8% u odnosu na cijene uzete s najpoznatijih burza kriptovaluta. 

Limiti za kupnju kripto poklon-bona jednaki su limitima za kupnju kriptovaluta sa HRK i EUR.

Kripto poklon-bon je potrebno aktivirati najkasnije 3 mjeseca od datuma kupnje.