FIMA PLUS d.o.o. – CJENIK USLUGA

Konverzija kriptovaluta u fiat valute i obrnuto

Cijena kriptovaluta na FIMA Plus mjenjačnici razlikuje se oko 3% u odnosu na cijenu kriptovaluta s web stranice Coinmarketcap.com. Minimalna naknada po transakciji koju naplaćuje FIMA Plus iznosi 20,00 HRK.

Ukoliko Vas zanima kupnja ili prodaja kriptovaluta kojih nema u ponudi na našoj Mjenjačnici, molimo Vas da nas kontaktirate izravno putem live chata na web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Limiti:

HRK

Minimalni iznos za kupnju – 50 HRK.
Maksimalni iznos za kupnju –  20.000 HRK, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Minimalni iznos za prodaju – 200 HRK.
Maksimalni iznos za prodaju – 10.000 HRK, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na  web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

EUR

Minimalni iznos za kupnju – 400 EUR.
Maksimalni iznos za kupnju – 2.600 EUR, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na  web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Minimalni iznos za prodaju – 400 EUR.
Maksimalni iznos za prodaju – 1.300 EUR, a za iznos veći od navedenog, kontaktirajte nas izravno putem live chata na  web-stranici FIME Plus, telefonom ili e-mailom.

Ostale informacije možete provjeriti u Često postavljenim pitanjima.

Čuvanje kriptovaluta

Naknada čuvanja iznosi 1,2% godišnje, a obračunava se od ukupne vrijednosti primljene kriptovalute.

Nudimo uslugu čuvanja kriptovaluta putem hardware novčanika Ledger Nano S koji se smatra jednim od najsigurnijih digitalnih novčanika za spremanje kriptovaluta. Klijent potpisuje UGOVOR O ČUVANJU KRIPTOVALUTA na godinu dana s kojim dobiva svoju javnu adresu novčanika kojom može pratiti stanje svog računa u bilo kojem trenutku. U slučaju raskida ugovora prije isteka godine dana, zaračunava se dodatna naknada od 0,5%.

Klijent može kupiti i poslati kriptovalute na svoj novčanik, no nema mogućnost slanja kriptovaluta iz novčanika. FIMA Plus zadržava podatke o računu i sprema ih na sigurno te preuzima svu odgovornost i rizike. Najmanja vrijednost kriptovalute koju klijent može uplatiti prvi put na čuvanje je u protuvrijednosti od pet tisuća kuna na dan primitka, računajući tečaj kriptovalute putem FIMA Plus mjenjačnice.

Kripto poklon-bon:

Cijena kriptovaluta na FIMA Plus mjenjačnici razlikuje se oko 3% u odnosu na cijenu kriptovaluta s web stranice Coinmarketcap.com. Minimalna naknada po transakciji koju naplaćuje FIMA Plus iznosi 20,00 HRK.

Limiti za kupnju kripto poklon-bona jednaki su limitima za kupnju kriptovaluta sa HRK i EUR.

Kripto poklon-bon je potrebno aktivirati najkasnije 3 mjeseca od datuma kupnje.

Pin It on Pinterest

Share This